Nyt kun ilmoittautumisen aukeamiseen on enää pari päivää aikaa niin listataanpas tähän asioita joiden takia ei pääse mukaan:

* Useita puuttuvia raportteja

* Blogillisilla bloggaamattomuus paketeista

* Lähettämättä jääneitä paketteja

* Jos parisi on saanut enkeliltä paketin, et pääse mukaan syksyllä.

* Todella myöhässä lähetettyjä paketteja (jos olen joutunut kyselemään monta kertaa paketin perään, et pääse mukaan)

* Emon sähköposteihin vastaamatta jättäminen

Tässä nyt muutamia. Olen äsken käynyt uudestaan läpi postit yms ja tehnyt bannilistan valmiiksi ihmisistä keitä ei oteta syksyn kierrokselle mukaan. Raaka peli ja varmaan lokaa tulee niskaan mutta ehkäpä se auttaa siihen että vastaisuudessa ihmiset hoitavat asiat kunnolla. Muutamalle ihmiselle parinsa aiheutti pahaa mieltä ja sitä tässä yritetään nyt karsia. Pahalla mielellä tarkoitan sitä että esim joiltakin jäi saamatta kahden kuukauden paketit, joku ei kiitä saamastaan paketista, ei pidä yhteyttä salaiseensa jne. Ehkä se joka on unohtanut laittaa raportteja ajattelee että pikku juttu, mutta kun se ei ole. Aiheuttaa lisää työtä minulle. Varsinkin nyt syksyllä kun menen uuteen työhön, minulla ei ole aikaa turhaan työhön (jota ei tule jos ihmiset hoitavat ringin niinkuin tulee hoitaa.

Lähden itse lomalle jo aiemmin, mutta olen delegoinut ilmoittautumisten vastaanottamisen toiselle ihmiselle. Hän siis ottaa ilmoittautumiset vastaan 1.7 ja 2.7. (lähetätte ne edelleen tuohon snyemo@gmail.com osoitteeseen) ja pyrkii lähettämään kuittauksen ihmiselle vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta. Ilmoittautuminen on nyt siis auki 2 päivää, jos tässä ajassa rinki ei täyty niin avaan ilmoittautumisen uudelleen kun palaan lomalta heinäkuun loppupuolella. Mukaan päässeille tulee siis kuittaus siitä että on päässyt mukaan ja bannilistalla olevat saavat ilmoituksen etteivät pääse mukaan.