Ensimmäinen kuukausi menossa ja jo olen saanut monta yhteydenottoa sellaisilta joihin ystävä ei ole ottanut yhteyttä, miksiköhän? Onko sääntöjä niin vaikea ymmärtää? Olen toivonut että kaikki pitäisivät aktiivisesti yhteyttä pareihinsa ja jopa niin että toinen ilahtuisi siitä. Alkaa hieman kyllästyttää että aina joutuu samoista asioista huomauttamaan ja samoja ihmisiä. Olen aika lailla pettynyt että taas tämä menee näin ja surullinen niiden ihmisten puolesta jotka ilolla lähtevät mukaan mutta joita pari ei muista kun pakollisen paketin verran. Olen itsekin ollut mukana salaisissa vaihdoissa ja osa siitä jännityksestä tulee kommenteista joita parini on jättänyt blogiini tai vaikkapa nettikorteista. Tälläisen huomaavaisuuden ei luulisi olevan liian vaikeaa? EDIT: TÄMÄN PITÄÄ siis toimia molempiin suuntiin eli jos saat kommentin niin huomio se!

EDIT: Muistuttaisin vielä mutisijoille että säännöissä lukee näin "Salaista ystävää on muistettava kerran kuussa paketilla/lähetyksellä ja oltava myös muutoin aktiivinen (käy ystäväsi blogissa kommentoimassa, nettikortteja jne). " Eli tämä oli kyllä tiedossa ilmoittautuessa .

 

Muistakaa myös että jos raporteista puuttuu linkit niin ne eivät ilmesty saapuneiden pakettien listalle. Täällä blogissa on kuitenkin ohjeet suoran linkin laittoon, joten aika lailla turha vedota siihen ettei osaa linkkiä laittaa. Jos noistakaan ohjeista ei ymmärrä miten se linkki laitetaan niin aina voi kysyä.

Koskapa säännöt ovat nyt tiukentuneet niin:

* Myöhästyneestä paketin lähettämisestä seuraa automaattisesti ringistä pudottaminen (ellei ole erikseen sovittu)

* Jos ei muista ystäväänsä aktiivisesti niin seurauksena on ringistä pudottaminen. HUOM! Pelkkä paketin lähettäminen ei riitä.